ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αγαπητοί Φίλοι

Το Thessaloniki Wine Show είναι η απόρροια της εμπειρίας που προέρχεται από δύο πολύ πετυχημένα και διαχρονικά εγχειρήματα, την CircoEntertainmentκαι το WineStyle.

 

Στις συνεχείς και εναλλασσόμενες δραστηριότητες όπως τα μεγάλα ανοιχτά φεστιβάλ, οι συναυλίες και τα επικά partiesγια την Circo Entertainment και στα μοναδικά masterclasses, στις γευσιγνωσίες, στις παρουσιάσεις οινοποιείων & brands, καθώς και στη διαχρονική Food and Wine Experience για το WineStyle, ήρθε να προστεθεί το Thessaloniki Wine Show που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2019 με πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

Με δεδομένο αυτό το υπόβαθρο, την αγάπη για το κρασί και την εμπειρία στην διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων, συνεχίζουμε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι με το Thessaloniki Wine Show 2020. Ένα ταξίδι που στην πορεία του ενώνει το δυναμικό των ελληνικών ποικιλιών, τις νέες τάσεις στην οινοποίηση, τους διαφορετικούς τρόπους απόλαυσης του κρασιού, το άνοιγμα σε νέες αγορές και την διασκέδαση.

Το Thessaloniki Wine Show είναι ένα “διαφορετικό” οινικό show,που απευθύνεται τόσο στο διαρκώς αυξανόμενο οινόφιλο κοινό, όσο και στους επαγγελματίες, εμπόρους, εισαγωγείς, αγοραστές, sommeliersεπιλεγμένων ξενοδοχείων, σε εστιατόρια, winebarbeachbarκαι clubτης Βόρειας Ελλάδας και των όμορων Βαλκανικών χωρών.

Είστε προσκεκλημένοι σε αυτήν την προσπάθεια, συνοδοιπόροι στο υπέροχο ταξίδι που θα μας ενώσει ξανά την Κυριακή 29 και την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, στην Αποθήκη Γ' & στην Αποθήκη Δ' στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, δύο χώρους ιδανικούς για να φιλοξενήσει ένα πολυδιάστατο γεγονός όπως το ThessalonikiWineShow.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Με εκτίμηση, Στέφανος Κόγιας