ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αγαπητοί Φίλοι

ΤοThessaloniki Wine Show είναι η απόρροια της εμπειρίας που προέρχεται από δύο πολύ πετυχημένα και διαχρονικά εγχειρήματα, την Circo Entertainment και το Wine Style.

Συνεχείς και εναλλασσόμενες δραστηριότητες όπως μεγάλα ανοιχτά φεστιβάλ, συναυλίες και επικά parties για την Circo Entertainment και μοναδικά master classes, γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις οινοποιείων & brands καθώς και η διαχρονική Food and Wine Experience για το Wine Style, είναι μερικά μόνο από τα events που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Με δεδομένο αυτό το υπόβαθρο και την αγάπη για το κρασί, ξεκινάμε ένα καινούργιο ταξίδι, το Thessaloniki Wine Show. Ένα ταξίδι που στην πορεία του ενώνει το δυναμικό των ελληνικών ποικιλιών, τις νέες τάσεις στην οινοποίηση, τους διαφορετικούς τρόπους απόλαυσης του κρασιού, το άνοιγμα σε νέες αγορές και την διασκέδαση.

Είστε προσκεκλημένοι σε αυτήν την προσπάθεια, συνοδοιπόροι στο υπέροχο ταξίδι που ξεκινά την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, στην Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, στον πιο κατάλληλο χώρο για να φιλοξενήσει ένα πολυδιάστατο γεγονός όπως το Thessaloniki Wine Show.

Ένα οινικό show που απευθύνεται ξεχωριστά στο οινόφιλο κοινό την Κυριακή 31 Μαρτίου και ξεχωριστά σε προσκεκλημένους επαγγελματίες, εμπόρους, εισαγωγείς, αγοραστές, σε sommeliers επιλεγμένων ξενοδοχείων, σε εστιατόρια, wine bar, beach bar και club της Βόρειας Ελλάδας                                             την Δευτέρα 01 Απριλίου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Με εκτίμηση, Στέφανος Κόγιας