ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αγαπητοί Φίλοι

 

ΤοThessaloniki Wine Show είναι η απόρροια της εμπειρίας που προέρχεται από δύο πολύ πετυχημένα και διαχρονικά εγχειρήματα, την Circo Entertainment και το Wine Style.

 

Συνεχείς και εναλλασσόμενες δραστηριότητες όπως μεγάλα ανοιχτά φεστιβάλ, συναυλίες και επικά parties για την Circo Entertainment και μοναδικά master classes, γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις οινοποιείων & brands καθώς και η διαχρονική Food and Wine Experience για το Wine Style, είναι μερικά μόνο από τα eventsπου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Με δεδομένο αυτό το υπόβαθρο και την αγάπη για το κρασί, το 2019 ξεκινήσαμε ένα καινούργιο ταξίδι, το Thessaloniki Wine Show. Ένα ταξίδι που με απόλυτη επιτυχία ένωσε το δυναμικό των ελληνικών ποικιλιών, τις νέες τάσεις στην οινοποίηση, τους διαφορετικούς τρόπους απόλαυσης του κρασιού, το άνοιγμα σε νέες αγορές και την διασκέδαση.

 

Είστε προσκεκλημένοι σε αυτήν την προσπάθεια, συνοδοιπόροι και εμπνευστές ώστε να συνεχίσουμε μαζί ένα μοναδικό οινικό ταξίδι που θα είναι εμπλουτισμένο με καινούργιες ιδέες και προτάσεις την Κυριακή 31/03/2024 και την Δευτέρα 01/04/2024, στo Περίπτερο των Εθνών (6) HELEXPO, στον πιο κατάλληλο χώρο για να φιλοξενήσει ένα πολυδιάστατο γεγονός όπως το Thessaloniki Wine Show.

 

Ένα οινικό show που απευθύνεται στο οινόφιλο κοινό, κυρίως όμως σε προσκεκλημένους επαγγελματίες, εμπόρους, εισαγωγείς, αγοραστές, σε sommeliers επιλεγμένων ξενοδοχείων, σε εστιατόρια, wine barbeach bar και club της Βόρειας Ελλάδας.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Στέφανος Κόγιας

THESSALONIKI WINE SHOW